Vastuullisesti kohti

PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Vastuu

YMPÄRISTÖSTÄ

SataJJ on laatinut ympäristöstrategian, jonka tavoitteena on pienentää hiilijalanjälki olemattomiin. Suunnitelmassa kierrätys ja energiankulutukseltaan mahdollisimman pienten koneiden hankinta ovat lähtökohta. Lisäksi pieniä, mutta merkittäviä ilmastoystävällisiä päätöksiä on kirjattu ylös. Työtä tehdään paperittomissa kotikonttoreissa ja tietokoneiden jäähdytykseen on panostettu erityisesti. Matkustamista vältetään ja yhteydenpito asiakkaisiin ja työtovereihin hoituu lähinnä etäyhteyksillä. Lounaalle pääsee kätevästi firman kirpputorilta ostamilla polkupyörillä. Hankinnoissa etsitään tietenkin mahdollisimman ekologisesti ja lähellä tuotettuja tarvikkeita. Turhaa mainoskrääsää ei tilata ja käyntikortitkin ovat digitaalisia.


Vastuu

ASIAKKAISTA

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Tyytyväisyyden eteen olemme tehneet paljon töitä. Asiakaspalvelumme vastaa sähköposteihin saman päivän aikana ja yhteyden saa myös soittamalla tai vaikka viestillä. Pidämme laadullisia vaatimuksia korkealla niin työn jäljen kuin prosessinkin suhteen. Mielellämme autamme haasteiden edessä ihmisiä, vaikka asiakkuutta ei vielä edes olisi. Kaikista yleisistä kysymyksistä kokoamme vihjepankkiin materiaalia, joka on vapaasti käytettävissä yrityksissä kuin vaikka mediakasvatuksessa.Vastuu

TYÖNANTAJANA

Kaikki työntekijät ovat alansa huippuja pienyrittäjiä. Työt jakaantuvat osaamisalueiden mukaan ennalta sovitusti. Yhden työn tekemiseen osallistuu useampi ammattilainen omalta osaltaan. Kaikille työntekijöille maksetaan samaa palkkaa. Laite- ja ohjelmakuluista maksetaan korvausta tarpeen mukaan. Työntekijöillä on oikeus tehdä omia töitään, mutta SataJJ:n nimissä niitä ei tietenkään voi tehdä. Lounas- ja liikuntaeduilla pidetään jaksamista huipussaan. Palkallisia osaamiskannustimia ei jaeta. Käytössä on tiimijohtamismalli, jossa jokainen on vuorollaan team leader.