Yrityksen logosta

2D- JE 3D-VIDEOANIMAATIOT


Yrityksen olemassa olevasta logosta luodaan 3D-animaatio tai suunnitellaan kokonaan uusi logo ja visuaalinen ilme yritykselle. Liikkuvan logon voi upottaa kotisivulle tai esitysdiapohjaan. Sen voi liittää mainosvideoiden alkuun tai muun videon päälle. Kadunvarsien ja yleisten kulkuneuvojen mainosruuduilla pienikin liike herättää pelkkää kuvaa paremman kiinnostuksen ja antaa mielikuvan ajanmukaisesta palvelusta. 

Videoiden alkuun tehdään sopivat videot, kuin kaikissa videotuotantoyhtiöissä. 3D-animaation avulla saadaan liikettä kuvaan ja kameraan sekä luodaan valolla ja varjolla sopiva tunnelma. Lisäksi tietenkin tehdään äänet ja suunnitellaan visuaaliset efektit.  


Videotuotannon

TUKEMINEN

3D-piirrokset muuttavat videotuotantoja näyttävämmiksi ja nyt mikään ei ole mahdotonta. Esimerkkikuvassa näkyy mainoksen kuvauspaikalta todellinen kuva ja videolla huomaa kuinka 3D-animaatiolla videoon on lisätty pylväät ja rakennukset. Vain mielikuvitus asettaa rajat. 

Videoeditoinnissa lisätään visuaaliset efektit, ääniä ja musiikkia, jotka nostavat videon arvoa entisestään. Saavutettavuuden vuoksi videoihin lisätään tekstitykset suomeksi, englanniksi, ranskaksi, kiinaksi tai kantonin kiinaksi. Valmiista tekstitiedostosta toki mille kielelle tahansa.

Monet mainokset ovat piirrettyjä tai sisältävät paljon efektejä. Pienet animaatiotuotannot omana projektinaan tai liitettynä osaksi muuta videota laajentavat katsojakokomusta ja lisäävät kuvamateriaaliin vauhtia ja väriä. Hyvin tehdyn pohjavideon päälle on helppo liittää vaikka viikottain vaihtuvat tarjoustuotteet.


Luodaan logo-desing ja

VISUAALINEN ILME

Logojen suunnitteluun on olemassa monenlaisia ilmaisia sovelluksia. Ne eivät tarjoa yksilöllistä ja suojattua logoa, eikä logon käyttöön liittyviä määrityksiä. Logon ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa käytämme palvelumuotoilun työkaluja, jotta graafinen materiaali on juuri tarkoituksen mukaista. Nopea ja kevytrakenteinen strukturoitu selvitys antaa raamit idearikkaille suunnittelijoillemme. Tarjoamamme visuaalinen ilme pitää sisällään kuvallisen materiaalin, monipuolisen videomateriaalin ja vaikka luentodiapohjat toivomusten mukaisesti.